Wie zijn wij?

Wij zijn Manon Homulle-Verheijen en Juliët Nijenhuis. Wij hebben elkaar leren kennen binnen ons werk in de kinderopvang en ondanks ons leeftijdsverschil zitten wij helemaal op een lijn met onze visie op de kinderopvang. Al snel was er een idee geboren die wij samen wilden uitvoeren... ons eigen kinderdagverblijf, een huiselijke kleinschalige kinderopvang waar interactie met ouderen mogelijk is. In juni 2012 is ons idee werkelijkheid geworden! Wij hebben 2 groepen, de paarse groep van 0-2 jaar en een blauwe groep van 1,5-4 jaar. In september 2013 is onze BSO van start gegaan met 1 groep van 4-12 jaar en sinds september 2017 is er een peuterspeelzaal op onze BSO locatie. Wij hebben een team met vaste leidsters die zich hier aan u voorstellen.
 

Foto van Manon
“Ik ben Manon Homulle-Verheijen, al sinds 1991 getrouwd met Giel, moeder van 2 dochters en oma van een pachtige kleinzoon (2015) en kleindochter (2017). Ik heb 23 jaar in de detailhandel gewerkt en in 2009 besloot ik om mijn hart te volgen en met kinderen te gaan werken. Ik heb toen gekozen voor de kinderopvang en dat bevalt me enorm goed. Ik heb mijn diploma Sociaal Agogisch werk kinderopvang. In mei 2012 zijn Juliët en ik onze eigen kinderopvang begonnen in een mooie omgeving. Ik ben van maandag t/m donderdag aanwezig en doe vooral kantoorwerk maar sta ook op de groep wanneer een van de leidsters vrij is of wanneer er iemand ziek is. Het kantoor grenst aan onze entree en de deur staat altijd open voor zowel de kinderen als de ouders.
Onze kinderen en kleinkinderen staan op nummer 1 en op nummer 2 staat reizen! Wij maken graag verre reizen naar voornamelijk tropische oorden. Dus als ik er eventjes niet ben... ”
Foto van Juliet
“Ik ben Juliët Nijenhuis en in het bezit van een pedagogisch diploma kinderopvang niveau 4.  Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt en als moeder van 2 kinderen weet ik dat je als ouder je kostbaarste bezit veilig en met een goed gevoel wil achter laten op de opvang. Maar natuurlijk ook dat ze zichzelf kunnen ontwikkelen op hun cognitieve, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling. Samen met Manon zijn wij onze eigen kleinschalige kinderopvang gestart waarbij wij graag een huiselijke sfeer creëren. Ik ben onze pedagogische coach en loop regelmatig mee op de groep waardoor ik een goed overzicht heb en zie wat er gebeurd. Ook vind ik het nog steeds heerlijk om naast kantoor werk op de groep te staan. Ben gek op "onze" kinderen en wil er voor zorgen dat uw kind(eren) een plezierige tijd bij kinderopvang Casa Capretti tegemoet gaan."
Foto van personeelslid 1
"Ik ben Mendy Homulle, de oudste dochter van Manon Homulle-Verheijen. Ik woon samen met Robert Risch en wij zijn sinds 22 juni 2015 trotse ouders van ons mooie zoontje Delano en 3 oktober 2017 is daar onze prachtige dochter Roshelly bijgekomen. Ook hebben wij 2 hele lieve katten en 2 konijnen. Na 4,5 jaar kapster te zijn geweest besloot ik om te gaan doen wat ik echt leuk vindt, en dat is gezellig met kinderen werken, knuffelen, knutselen en spelen :-). In Augustus 2014 heb ik mijn studie SAW afgerond. Julie zullen mij zien op de dinsdag, woensdag, en vrijdag op de babygroep,"
Foto van personeelslid 2
“Ik ben Sandra Bodar,en woon al vele jaren gelukkig samen met mijn vriend Jeffrey. In 2011 kwam onze dochter Demi ter wereld en in 2013 is haar broertje Vince erbij gekomen.
Kinderen zijn het leukste wat er is. Ook voor dat ik moeder werd, heb ik altijd veel met kinderen gehad en zij met mij. Gek genoeg heb ik hier eerder nooit wat mee gedaan en altijd in andere branches gewerkt. Sinds dit 2016 is hier verandering in gekomen. Ik wilde graag van mijn passie mijn beroep maken en heb de stap gezet om mij om te scholen.
In maart 2018 heb ik de opleiding Pedagogisch Werk kinderopvang op niveau 4 afgerond. Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag & vrijdag.
Ik kijk er naar uit om samen met uw meest kostbaarste bezit er elke dag een liefdevol, plezierig en leerzaam feestje van te maken!​”
Foto van personeelslid 3
"Mijn naam is Mary Fennis. Ik ben in December 2017 in dienst gekomen, nadat ik al vaak als flexleidster kwam invallen bij Casa.
Ik heb 3 dochters, een hele lieve hond en een kanjer van paard. Ik heb 10 jaar in de revaldatie voor kinderen gewerkt en later ook voor volwassenen en ook nog 12 jaar voor de kleuterklas gestaan met heel veel plezier. In mijn vrije tijd loop ik graag met mijn hondje Joris of ga langs O'Coner mijn paard van 24."
Foto van personeelslid 4
"Lieve ouders/verzorgers, ik zal mijzelf nog even voorstellen,mijn naam is Nancy Petersen.Voor sommige ouders nog een bekende,voor andere ouders een nieuw gezicht. Ik ben moeder van 4 fantastische kinderen.Twee jongens en twee meiden.
Anderhalf jaar geleden heb ik afscheid genomen van Casa Capretti om na zo'n 25 jaar kinderopvang eens een totaal andere koers te varen......
Tja, wie niet probeert komt er ook niet achter of het wat is en daar kwam ik achter,niks voor mij dus 😉 Dus toen er weer een plekje vrij kwam op Casa Capretti wilde ik niets liever dan weer terug. Een heerlijke knusse opvang,geweldige kinderen en een fantastisch team!! Ik heb er weer reuze zin in."
Foto van personeelslid 5
"Ik ben Hester Klaij en de moeder van Duke (september 2011). De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en heb ik ervaring op gedaan in de leeftijden van 0-12 jaar. Het werken met kinderen is dynamisch, iets wat ik geweldig vind! Ik heb het heel erg naar zijn zin bij Casa dit is echt een warm bad voor zowel de kinderen als de leidsters"
Foto van personeelslid 6
"Hoi, mijn naam is Shirley Spillekom en ik ben 30 jaar en moeder van Aiden Dale (2018) Ik zit al ruim 12 jaar in het vak en werk nog steeds elke dag met veel plezier. Ik heb op allerlei groepen mogen staan en heb ervaring met elke leeftijd en draai nergens mijn hand voor om. Met kinderen is geen een dag het zelfde en ze blijven me verrassen. De aller eerste woordjes of stapjes en natuurlijk zodra ze zelf trots vertellen over hoe hun eerste tand er uit is.
Ik ben vaste leidster van de peuterspeelzaal en de BSO"
Foto van personeelslid 7
"Ik wil mijzelf graag aan jullie voorstellen, ik ben Chantal en woon samen met mijn vriend Thomas en zoontje Lukas in Almere. Ik was voorheen actief in de detailhandel maar het was tijd voor een nieuwe leuke uitdaging! Daar waar mijn hart ligt en dat is werken met kinderen. Ik heb daar inmiddels de benodigde diploma's voor behaald en ik wil nog zoveel meer leren. Elke dag een feestje bij Casa! Ik ben de vaste juf van de peutergroep. Tot snel!.Veel liefs Chantal"
Foto van personeelslid 8
"Beste ouders en kinderen van Casa Capretti, mijn naam is Linda Kruijt. Ik ben 27 jaar oud. Samen met mijn vriendin woon ik in Lelystad.  Vanwege de Corona tijd is mijn contract bij mijn vorige baan niet verlengd. Ik ben enorm blij dat Manon en Juliet mij de kans geven om bij Casa Capretti aan de slag te gaan! 

Ik heb er ook ontzettend veel zin in! Zie ik jullie snel? Mijn werkdagen op de baby groep zijn; maandag, woensdag, donderdag en vrijdag"
 
Foto van personeelslid 9
"Mijn naam is Jessica Helmerhorst, getrouwd en moeder van 2 schatten van kinderen. Een jongen van 13 en een meisje van 10. Na mijn opleiding voor goudsmit ben ik jaren werkzaam geweest in een juwelierszaak maar... is het nu tijd voor iets anders. Ik ben mijn hart gaan volgen en inmiddels gestart met de MBO opleiding gespecialisseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik ben graag creatief bezig en vind het leuk de kinderen uit te dagen en ze een leuke en leerzame tijd bij Casa Capretti te bezorgen."
Foto van personeelslid 10
Foto van personeelslid 11
Kinderopvang Casa Capretti, vrij vertaald uit het Italiaans: huis voor kinderen, is een particuliere kleinschalige kinderopvang die is gevestigd op een centraal gelegen punt in Almere, nabij de A6 en de tussenring. Casa Capretti zit op een bijzondere locatie, namelijk binnen zorg en wooncentrum Castrovalva, waardoor wij garant kunnen staan voor bijzondere interactie tussen ouderen en de kinderen. Wij hebben een mooie eigen buitenruimte en kunnen ook gebruik maken van de mooie binnentuin van het zorg/wooncentrum. In het nabijgelegen gezondheidscentrum zijn o.a. een consultatiebureau, huisarts, tandarts en fysiotherapeut gevestigd. Casa Capretti biedt een huiselijke omgeving aan waar de kinderen zich veilig en geborgen zullen voelen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Wij vertellen u graag meer tijdens een kennismakingsgesprek.