Leden van de oudercommissie

Foto van Voorzitter
Anneloes Weve
Moeder van Bram en Tess - Voorzitter

“Mijn naam is Anneloes, getrouwd met Daan en de moeder van Bram (november 2017) en Tess (juli 2019).

Bram en Tess gaan beide vanaf 3 maanden naar de juffies bij Casa en wat zijn we er blij mee!
Wij zien de kinderen groeien in hun ontwikkeling, mede door wat ze bij Casa leren. De kinderen voelen zich thuis bij Casa.
Wij ervaren de leiding en juffies als zeer belangstellend en kundig.

Ikzelf werk als Front Office Manager bij een grote hotelketen. Hierin ben ik onder meer verantwoordelijk dat alle gasten met een tevreden gevoel de voordeur weer uitstappen na een verblijf. Dat gevoel moeten alle ouders met kinderen bij Casa ook hebben. Het lijkt me leuk om mee te denken met de juffen, ondanks dat ik (nog) geen ervaring heb met een OC. Ik stap er open in en hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen.
Foto van secretaris
Elisa Soetoredjo
Moeder van Ian en Revi - Secretaris

Hi, ik ben Elisa. Ik ben de mama van Ian (2017), Revi (2019) en Cevano (2020).

Ik ben nu voorzitter van de oudercommissie omdat ik graag betrokken wil zijn bij de sociale (leef)omgeving van onze kids. Wij brengen onze kids drie dagen per week naar de kinderopvang van Casa Capretti. Daarom hechten wij er veel waarde aan dat zij daar met veel zorg, liefde, aandacht en geborgenheid worden opgevangen. En dankzij de liefste juffen is dit zeker het geval!

In het dagelijks leven houd ik mij als beleidsadviseur bezig met kunst en cultuur in onze stad.
Kunst en cultuur maken nieuwsgierig, leergierig, het nodigt uit, schept verbeelding, verbinding en verbondenheid. En dat begint van jongs af aan vanaf 0 jaar tot alle leeftijden. Samen met mijn collega's en (cultuur)patners in de stad maken wij de stad een stukje rijker. Met de andere ouders in de oudercommissie wil ik graag hetzelfde doen voor alle kids bij Casa Capretti."
 
Foto van penningmeester
Gwenda Bakker van der Wal
Moeder van Puck en Stef - Penningmeester
“Hoi mijn naam is Gwenda. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben wij 2 kinderen, onze dochter Puck (juli 2015) en onze zoon Stef (februari 2017). Beide kids zijn vanaf dat ze 3 maanden oud zijn naar Casa Capretti gegaan, waar wij ze met een fijn gevoel brengen. Een kleinschalig opvang met een gezellige sfeer, toegankelijke leidsters & leiding en aandacht voor kwaliteit. Zelf werk ik als fysiotherapeut in het woonzorgcentrum Castrovalva. Ik zie de kinderen dan ook regelmatig met de ouderen samen spelen en genieten van elkaars aanwezigheid. Omdat ik het belangrijk vind om mee te denken met de opvang leek het mij een goed idee om mij aan te sluiten bij de ouderencommissie. Ik hoop dat wij gezamenlijk de brug kunnen zijn tussen de ouders en de opvang.”

 
Foto van OC lid 1
Janine Keizerweerd
Moeder van Daniël en Danique - OC-lid

“Hoi ik ben Janine, de tweelingmama van Danique en Daniël (2012). Sinds kort ben ik lid van de oudercommissie, omdat ik graag meedenk over de toekomst van onze dierbare BSO. Je raadt het al, mijn kinderen voelen zich erg thuis bij de BSO van Casa.


Verder ben ik met plezier werkzaam als Verzorgende IG bij een thuiszorgorganisatie en doe daarnaast ook de planning van medewerkers."
Foto van OC lid 2
Yvonne Dekens
Moeder van Evi - OC-lid
“Hoi ik ben Yvonne. Samen met mijn partner Ronald heb ik een prachtige dochter: Evi (fevr 2019). Ik ben werkzaam als softwaretester bij een loterij en mijn vrije tijd breng ik graag door in de keuken met koken en bakken.
Evi gaat 2 dagen per week naar Casa. Vorig jaar zijn wij verhuisd naar Zeewolde, maar brengen haar nog steeds met liefde naar Almere. De kleinschalige opzet, de korte lijntjes, de kwaliteit, maar voornamelijk de lieve zorgzame juffen maken dat wij Evi toch het allerliefst op Casa houden. Dit heeft mij doen beseffen hoe belangrijk deze opvang voor ons is en wil daarom graag mijn steentje bijdragen door me in te zetten voor de oudercommissie."
 
Foto van OC lid 3