Leden van de oudercommissie

Foto van Voorzitter
Yvonne Dekens
Moeder van Evi - Voorzitter
“Hoi ik ben Yvonne. Samen met mijn partner Ronald heb ik een prachtige dochter: Evi (febr 2019). Ik ben werkzaam als softwaretester bij een loterij en mijn vrije tijd breng ik graag door in de keuken met koken en bakken.
Evi gaat 2 dagen per week naar Casa. Vorig jaar zijn wij verhuisd naar Zeewolde, maar brengen haar nog steeds met liefde naar Almere. De kleinschalige opzet, de korte lijntjes, de kwaliteit, maar voornamelijk de lieve zorgzame juffen maken dat wij Evi toch het allerliefst op Casa houden. Dit heeft mij doen beseffen hoe belangrijk deze opvang voor ons is en wil daarom graag mijn steentje bijdragen door me in te zetten voor de oudercommissie."

 

Foto van secretaris
Anneloes 
Moeder van Bram en Tess - Secretaris

“Mijn naam is Anneloes, getrouwd met Daan en de moeder van Bram (november 2017) en Tess (juli 2019).

Bram en Tess gaan beide vanaf 3 maanden naar de juffies bij Casa en wat zijn we er blij mee!
Wij zien de kinderen groeien in hun ontwikkeling, mede door wat ze bij Casa leren. De kinderen voelen zich thuis bij Casa.
Wij ervaren de leiding en juffies als zeer belangstellend en kundig.

Ikzelf werk als Front Office Manager bij een grote hotelketen. Hierin ben ik onder meer verantwoordelijk dat alle gasten met een tevreden gevoel de voordeur weer uitstappen na een verblijf. Dat gevoel moeten alle ouders met kinderen bij Casa ook hebben. Het lijkt me leuk om mee te denken met de juffen, ondanks dat ik (nog) geen ervaring heb met een OC. Ik stap er open in en hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen."
Foto van penningmeester
Janine Keizerweerd
Moeder van Daniël en Danique - Penningmeester

“Hoi ik ben Janine, de tweelingmama van Danique en Daniël (2012). Sinds kort ben ik lid van de oudercommissie, omdat ik graag meedenk over de toekomst van onze dierbare BSO. Je raadt het al, mijn kinderen voelen zich erg thuis bij de BSO van Casa.


Verder ben ik met plezier werkzaam als Verzorgende IG bij een thuiszorgorganisatie en doe daarnaast ook de planning van medewerkers."

 
Foto van OC lid 1
Crista Hakkert
Moeder van Daphne - OC-lid

“Ik ben Crista en woon samen met Jeroen, dochter Daphne (mei-2020) en onze katten in Almere. daphne gaat met veel plezier sinds augustus 2020 2 dagen per week naar de opvang. Oorspronkelijk ben ik in de Betuwe geboren en opgegroeid, maar we zijn 3 jaar geleden in Almere komen wonen omdat het makkelijker was voor ons werk. Ik werk nu al weer ruim 4 jaar met veel plezier bij een uitgeverij gespecialiseerd in talen.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te koken en bakken. ik heb ook een grote collectie met boeken, voornamelijk kookboeken en kinderboeken. De kinderboeken collectie wordt nu ook snel groter in de hoop dat Daphne boeken net zo leuk gaat vinden als ik.

In de weekenden proberen we veel buiten te zijn. Gelukkig wil Daphne dat ook en als de deur thuis maar een klein stukje open staat gaat ze al naar buiten.

Door de omstandigheden heb ik helaas nog weinig andere ouders van kinderen die ook naar Casa gaan ontmoet, maar hopelijk verandert dat wanneer dat weer mogelijk is."

 

 

 
Foto van OC lid 2
Foto van OC lid 3