Leden van de oudercommissie

Foto van Voorzitter
Chantal Pol
Moeder van Sam - Voorzitter
“Ik ben Chantal en samen  met mijn man Matthijs ben ik totse ouder van Sam (juni 2020). Wij zijn heel blij met Casa en ik wordt graag lid van de oudercommissie om eraan bij te dragen dat Casa voor iedereen de fijne plek kan blijven die het is. Ik ben jurist en hoop daarmee extra te kunnen bijdragen als het gaat om uitleg van regelgeving."   eb ik een prachtige dochter: Evi (febr 2019). Ik ben werkzaam als softwaretester bij een loterij en mijn vrije tijd breng ik graag door in de keuken met koken en 

 

Foto van secretaris
Anneloes 
Moeder van Bram en Tess - Secretaris
“Mijn naam is Anneloes, getrouwd met Daan en de moeder van Bram (november 2017) en Tess (juli 2019).

Bram en Tess gaan beide vanaf 3 maanden naar de juffies bij Casa en wat zijn we er blij mee!
Wij zien de kinderen groeien in hun ontwikkeling, mede door wat ze bij Casa leren. De kinderen voelen zich thuis bij Casa.
Wij ervaren de leiding en juffies als zeer belangstellend en kundig.

Ikzelf werk als Front Office Manager bij een grote hotelketen. Hierin ben ik onder meer verantwoordelijk dat alle gasten met een tevreden gevoel de voordeur weer uitstappen na een verblijf. Dat gevoel moeten alle ouders met kinderen bij Casa ook hebben. Het lijkt me leuk om mee te denken met de juffen, ondanks dat ik (nog) geen ervaring heb met een OC. Ik stap er open in en hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen."
 
Foto van penningmeester
Janine Keizerweerd
Moeder van Daniël en Danique - Penningmeester
“Hoi ik ben Janine, de tweelingmama van Danique en Daniël (2012). Sinds kort ben ik lid van de oudercommissie, omdat ik graag meedenk over de toekomst van onze dierbare BSO. Je raadt het al, mijn kinderen voelen zich erg thuis bij de BSO van Casa.

Verder ben ik met plezier werkzaam als Verzorgende IG bij een thuiszorgorganisatie en doe daarnaast ook de planning van medewerkers."

 
 
Foto van OC lid 1
Crista Hakkert
Moeder van Daphne - OC-lid
“Ik ben Crista en woon samen met Jeroen, dochter Daphne (mei-2020) en onze katten in Almere. daphne gaat met veel plezier sinds augustus 2020 2 dagen per week naar de opvang. Oorspronkelijk ben ik in de Betuwe geboren en opgegroeid, maar we zijn 3 jaar geleden in Almere komen wonen omdat het makkelijker was voor ons werk. Ik werk nu al weer ruim 4 jaar met veel plezier bij een uitgeverij gespecialiseerd in talen.

Naast mijn werk vind ik het leuk om te koken en bakken. ik heb ook een grote collectie met boeken, voornamelijk kookboeken en kinderboeken. De kinderboeken collectie wordt nu ook snel groter in de hoop dat Daphne boeken net zo leuk gaat vinden als ik.

In de weekenden proberen we veel buiten te zijn. Gelukkig wil Daphne dat ook en als de deur thuis maar een klein stukje open staat gaat ze al naar buiten.

Door de omstandigheden heb ik helaas nog weinig andere ouders van kinderen die ook naar Casa gaan ontmoet, maar hopelijk verandert dat wanneer dat weer mogelijk is."

 

 
Foto van OC lid 2
Donna van Asselt
Moeder van Evi  en Stijn - OC-lid
“Mijn naam is Donna, samen met mijn man Tony ben ik blije ouder van Evi (2020) en Stijn (2022)

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht van een kleuter diagnostiek- en behandelgroep voor kinderen van 4 tot 7 jaar die te maken hebben met intensieve gedragsproblematieken/-stoornissen en (onderwijs) behoeften. Geweldig, dankbaar werk dat ik met veel plezier en passie doe! Diezelfde passie zie ik terug bij de juffen van Casa. Dat is één van de dingen die maken dat wij Evi en Stijn twee dagen per week met veel vertrouwen bij Casa brengen. Wij ervaren de opvang als warm, betrokken, liefdevol en professioneel en zijn dan ook erg blij dat wij destijds de keuze hebben gemaakt voor deze fijne, kleinschalige opvang.

Ik hoop onder andere met mijn pedagogische achtergrond wat te kunnen bijdragen als lid van de oudercommissie en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen aan het waarborgen van de kwaliteiten die Casa te bieden heeft."

 
Foto van OC lid 3
Aartie 
Moeder van Adhira en Ranveer - OC-lid
“Hoi, ik ben Aartie en samen met mijn man Raoul zijn wij trotse ouders van Adhira en Ranveer. Beiden kids mogen genieten van alle zorg en liefde van de juffen van Casa Capretti. Ze hebben alle groepen doorlopen en zitten binnenkort allebei op de BSO.

Als ouders hebben we gezocht naar een plek waar we onze kinderen met een gerust gevoel konden achterlaten. Ik heb daarvoor maar 1 moment nodig gehad om meteen te voelen dat er bij Casa met het hart gewerkt wordt. Het huiselijke en kleinschalige is voor ons en de kinderen in alle opzichten zeer positief ervaren.

Met mijn deelname bij de oudercommissie wil ik de organisatie nog beter leren kennen en hoop ik een positieve en actieve bijdrage te kunnen leveren. Mijn doel is om te borgen wat er is en te innoveren waar nodig."


 
Foto van OC lid 3
Arezo
Moeder van Rohina en Meena - OC-lid
“Hallo, ik ben Arezo en samen met mijn Hamed en 2 dochters, Rohina (2019) en Meena (2022) wonen wij in Almere. De kleinschaligheid en warme sfeer heeft ons doen kiezen voor Casa. Het is een plek waar onze meiden met veel plezier heen gaan. Als ouders zetten wij hen met een gerust hart af bij de lieve leidsters. Zelf ben ik werkzaam als basisschool leerkracht en vind een veilige en fijne plek voor kinderen erg belangrijk. Ik hoop met mijn pedagogische achtergrond een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst en ideeën van Casa"