Leden van de oudercommissie

Foto van Voorzitter
Chiara Jansen
Moeder van Léia - Voorzitter
"Mijn naam is Chiara Jansen, ik ben getrouwd met Alex en sinds Maart 2013 zijn we de super trotse ouders van Léia. Léia gaat vanaf ongeveer 3 maandjes oud naar de lieve juffies en nu zijn we alweer bijna 3 jaar verder. Léia gaat altijd met heel veel plezier naar de opvang en dat vinden wij natuurlijk heel fijn om te zien. De sfeer is altijd gezellig en omdat het redelijk kleinschalig is voelden wij ons, mede daarom, ook meteen erg betrokken.

Sinds het begin hadden we af en toe contact gehad met een aantal leden van de OC, altijd heel gezellig. Ik denk dat het belangrijk is om af en toe contact met elkaar te hebben, ervaringen uit te wisselen etc.  Sinds vorig jaar ben ik dan ook lid geworden van de oudercommissie en dit bevalt mij erg goed.  Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij een accountantskantoor en ben van de cijfertjes. Bij mijn vorige werkgever heb ik ook wat ervaring opgedaan met een ondernemingsraad en alles wat daar bij komt. Leuk dat alle leden een andere achtergrond hebben en zo ook met verschillende invalshoeken naar bepaalde zaken kijken.  
 
Mocht je nog tips voor ons hebben of vragen, wij horen het graag!“
Foto van secretaris
Sandra Kema
Moeder van Rosalie - Secretaris
"Ik ben Sandra Kema, getrouwd met Edwin en de trotste moeder van onze mooie dochter Rosalie die inmiddels al ruim 3,5 jaar is. Ik ben werkzaam als storemanger bij Parfumerie Douglas.
Rosalie gaat vanaf haar 5e maand naar Casa Capretti toe. Een kinderdagverblijf waar wij bewust voor gekozen hebben. De kleinschaligheid, betrokkenheid en warmte spraken ons direct aan.
Graag ben ik betrokken bij de ontwikkeling van onze dochter. Ik heb aangegeven waar mogelijk was, ik mijn steentje graag zou willen bijdragen en zo ben ik bij de oudercommissie terecht gekomen. Het is fijn om contacten op te doen, ervaringen uit te wisselen en betrokken te zijn bij mijn dochter. Als Rosalie naar school gaat zal zij ook bij de BSO blijven van Casa Capretti."
Foto van penningmeester
Gwenda Bakker van der Wal
Moeder van Puck en Stef - Penningmeester
“Hoi mijn naam is Gwenda. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben wij 2 kinderen, onze dochter Puck (juli 2015) en onze zoon Stef (februari 2017). Beide kids zijn vanaf dat ze 3 maanden oud zijn naar Casa Capretti gegaan, waar wij ze met een fijn gevoel brengen. Een kleinschalig opvang met een gezellige sfeer, toegankelijke leidsters & leiding en aandacht voor kwaliteit. Zelf werk ik als fysiotherapeut in het woonzorgcentrum Castrovalva. Ik zie de kinderen dan ook regelmatig met de ouderen samen spelen en genieten van elkaars aanwezigheid. Omdat ik het belangrijk vind om mee te denken met de opvang leek het mij een goed idee om mij aan te sluiten bij de ouderencommissie. Ik hoop dat wij gezamenlijk de brug kunnen zijn tussen de ouders en de opvang.”
Foto van OC lid 1
Denise van der Heyden
Moeder van Mick en Senn
"Ik ben Denise van der Heyden en de trotse moeder van twee fantastische jongens: Mick (2013) en Senn (2014). In het dagelijks leven werk ik in de zakelijke dienstverlening. Sinds januari 2015 breng ik mijn jongens, met al het vertrouwen, naar Casa Capretti. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de kinderopvang en zie ook duidelijk de toegevoegde waarde van een goede opvang en vakbekwame leidsters. Om die reden heb ik mij dan ook aangesloten bij de Oudercommissie, waarbij ik de Oudercommissie zie als een verbindende schakel tussen Casa Capretti en de klant. Ik denk graag mee om de kwaliteit van onze kinderopvang hoog te houden zodat de jongens er met veel plezier naar toe blijven gaan."
Foto van OC lid 2
Kelly Rietbroek
moeder van Jorenth en Pepijn
"Ik ben Kelly Rietbroek, getrouwd met Laurens en trotse moeder van 2 heerlijke jongens. Jorenth (nov 2012) en Pepijn (feb 2016). Ik ben werkzaam als corporate recruiter voor een consultancy organisatie en doe dit 4 dagen in de week. Omdat ik graag betrokken ben bij het welzijn van mijn mannen, heb ik me opgegeven bij de OC. Die kleintjes brengen veel tijd door op de opvang en zo kan ik actief meedenken om Casa een zo goed mogelijke opvang te laten zijn. Ik doe het met veel plezier en ben dan ook super tevreden met de inzet en betrokkenheid van alle lieve juffies van Casa."
Foto van OC lid 3
Cindy
moeder van Enzo
"Hi! Ik ben Cindy, en ik ben de (trotse!) moeder van Enzo (2,5 jaar). Al sinds Enzo 5 maandjes oud is breng ik hem met een goed gevoel 2x in de week naar Casa Capretti. Wanneer Enzo op de opvang is, werk ik als marketing medewerkster voor een filmdistributie bedrijf. Onlangs heb ik mij ook aangesloten bij de oudercommissie. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de opvang van Enzo. Om te weten wat er speelt, maar ook om een steentje bij te dragen door mee te denken over bepaalde onderwerpen en situaties. Een goede communicatie tussen de ouders, leidsters en juffen kan alleen maar voor een fijnere opvang van onze kleintjes zorgen"